• PROFESSZIONÁLIS BEFÚJT HŐSZIGETELÉS

Fontos a hőszigetelési diagnosztika, a kivitelezés előtt


Azért, hogy valóban időtálló megoldásokat tudjunk nyújtani, már a legelső pillanattól gondosan megtervezzük a munkát és a kivitelezés során is minden részletre gondot fordítunk. Nem sablonok mentén tervezünk, hanem mérnöki szemlélettel az adott épülethez és az Ön igényeihez igazítjuk a felkínált lehetőségeket.

A szigetelt felületek későbbi penészedését elkerülendő elengedhetetlen a gondos páratechnikai és hőtechnikai tervezés, mely mindig része szolgáltatásunknak.
Technológiánk nagy előnye, hogy utólagos hőszigetelések esetében is bontás nélkül dolgozunk, így azonban nagyobb kihívást jelent a szigetelést fogadó szerkezet megismerése. Ehhez alkalmazunk ipari endoszkópot, amellyel betekintést nyerhetünk az épületszerkezetek üregeibe, légréseibe, vagy megvizsgálhatjuk a régi hőszigetelések helyzetét.


Igény esetén hőkamerás vizsgálatot is végzünk, így a lehető legpontosabban fel tudjuk mérni a meglévő hőszigetelések állapotát az eltakart szerkezetek esetében is. Az elvégzett munka utáni első fűtésszámla magáért beszél, de ha kívánja, nagyobb megrendelések esetében, a téli időszakban tanulságos lehet a kivitelezés előtt és után is hőkamerázni, így Ön azonnal, saját szemével is meggyőződhet az általunk készített szigetelés hatékonyságáról.