• PROFESSZIONÁLIS BEFÚJT HŐSZIGETELÉSSzigetelési és egyéb épületszerkezeti tanácsadás

Szigetelési és egyéb épületszerkezeti tanácsadás

Ingyenes szóbeli szaktanácsadás


Befújt üveggyapot szigeteléseink telepítése során Ön már a munka felmérésekor is nagy tapasztalattal rendelkező, építész és épületszigetelő szakmérnök kollégáink egyikével fog beszélgetni. Ilyenkor nemcsak az adott feladatot tartjuk szem előtt, hanem az egész épületre vonatkozóan adunk ingyenes, szóbeli szaktanácsot. Igény esetén, térítési díj ellenében írásos szakvéleményt is készítünk.

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

Nincs felesleges szigetelőanyag veszteség

Szigeteléseinkhez a Knauf Supafil fújható üveggyapot termékeit használjuk. Garantáljuk, hogy Önnek csak azt az anyagot kell kifizetnie, amit ténylegesen beépítettünk. Ennek érdekében minden befújt szakasz esetében a munka során folyamatosan dokumentáljuk a befújt szigetelő anyag mennyiségét.

Diagnosztika

Diagnosztika

Fontos a hőszigetelési diagnosztika, a kivitelezés előtt


Azért, hogy valóban időtálló megoldásokat tudjunk nyújtani, már a legelső pillanattól gondosan megtervezzük a munkát és a kivitelezés során is minden részletre gondot fordítunk. Nem sablonok mentén tervezünk, hanem mérnöki szemlélettel az adott épülethez és az Ön igényeihez igazítjuk a felkínált lehetőségeket.

Hőszigetelés

Hőszigetelés

Legyen szó új épület szigeteléséről, vagy sík felületek, falak, homlokzatok, födémek, vagy utólagos hőszigetelésről, a fújható üveggyapottal mind megoldható.

Hangszigetelés, vízszigetelés

Hangszigetelés, vízszigetelés

Elviselhetetlen az utcazaj az irodában?

Vagy zavarja az éjszakai nyugalmát, hogy a szomszéd kutya tépi a kerítést?
Homlokzatszigetelési megoldásaink hangszigetelési igényeket is kielégítenek.
Ha komplex hő- és hangszigetelési problémája van, épületszigetelő szakmérnök kollégáink örömmel átbeszélik Önnel a lehetőségeket.