• PROFESSZIONÁLIS BEFÚJT HŐSZIGETELÉS

 

Silver Insulation System hőszigetelés szakértői

befújt hőszigetelés

 

2010-ben épületszigetelő szakmérnökök, építészek közel 20 év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött hozták létre a Silver Insulationt, hogy egy innovatív technológiát, mely Nyugat-Európában ekkor már évek óta jelen volt, idehaza is elterjesszenek. A befújt technológiájú üveggyapot hőszigetelések magyarországi elterjesztésében azóta is főszerepet vállalunk. Célunk, hogy a nemzetközi tapasztalatok felhasználásával ezen új generációs hőszigetelési eljárással kínáljunk megbízható megoldást a hazai építőiparban felmerülő szigetelési igényekre.

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen hőszigetelési megoldásainkkal, egy sikeres technológia alkalmazása önmagában még kevés. Sem szakembergárdánk tagjainak kiválasztásakor, sem eszközparkunk kiépítésekor, sem a felhasznált alapanyag esetében nem alkuszunk, az az egy szempont vezérel minket, hogy az Ön szigetelési problémájára időtálló megoldást nyújtsunk, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Munkatársaink sokéves tervezési és kivitelezési tapasztalattal, szakterületnek megfelelő végzettséggel rendelkező, a szakmában ismert és elismert szakemberek. Műszaki igazgatónk, Györök János korábban közreműködött hőszigetelő anyagok termékfejlesztésében is.

Fő tevékenységünk mellett szolgáltatásunk fontos részét képezi, az egyedi igényeknek megfelelő épületszerkezeti és szigetelési tanácsadás.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Szolgáltatásainkat itt találja meg.